Zelfbouw Stoomtechniek

Met onze zelfbouw stoomtechniek kunt u uw eigen stoomcabines bouwen. Bij Avant Garde leveren wij u namelijk complete pakketten en begeleiden wij u stap voor stap bij het bouwen van uw eigen functionerende cabines, zodat u of uw klanten kunnen genieten van de magie van stoom.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Scherp uw skills aan met een zelfbouw stoomtechniek

Scherp uw installatieskills aan met onze zelfbouw stoomtechniek. Zo bespaart u niet alleen geld, maar heeft u zelf de touwtjes in handen. Met onze gedetailleerde instructies en complete set van componenten, hoeft u geen expert te zijn om aan de slag te gaan. Met onze wellnessproducten bouwt u zelfstandig! Zoekt u naast de juiste stoomtechniek ook een stoomgenerator voor uw stoomdouche? Dan bent u bij ons ook aan het goede adres! Naast het plezier van het bouwen, biedt zelfbouw stoomtechniek ook een educatieve waarde. U leert over thermodynamica, druk, energieomzetting en nog veel meer. Vrees niet en waag u aan een zelfbouw stoomcabine en u zal zien dat u meer kunt dan u denkt!

Hoe bouw ik zelf een stoomcabine


Geniet van een veilige ervaring

Wij van Avant Garde willen ervoor zorgen dat u een plezierige en veilige ervaring heeft tijdens het bouwen van uw zelfgemaakte sauna’s en stoomcabines met onze zelfbouw stoomtechniek. Daarom voorzien wij u van gedetailleerde instructies en alle bijbehorende benodigdheden. Bestel vandaag nog uw eigen kit en ontdek de mogelijkheid om iets bijzonders te creëren. Neem contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Of bel naar +31 (0)40 200 4040.